1. Bilgisayar güvenliği üzerine tartışmaların yer aldığı sitemize hoşgeldiniz.

Windows XP Güncelleme Sorunu

Konusu 'TeamViewer Yardım' forumundadır ve neussneuss tarafından 21 Şubat 2012 başlatılmıştır.

1. neussneuss Üye

Beğenilen Mesajlarınız:
    35
    merhaba
    windows xp de güncellemeyi yüklememe ragmen ayni güncellemeyi tekrar buluyor ve yüklememi istiyor
    yardimci olursaniz memnun olurum.
    tesekkürler
  2. ShaiN TRSec Grafiker

Beğenilen Mesajlarınız:
    42
    Güncelleme detaylarına girerek, güncelleme üzerinde sağ tıklayıp > Gizle deyiniz.
  3. MoonLight Kategori Sorumlusu

Beğenilen Mesajlarınız:
    122
    Kullandığınız işletim sistemi orjinal mi? Yoksa crackli yada patchli bir işletim sistemimi kullanıyorsunuz? Eğer orjinal değilse güncellemelerde bir takım sorunlar oluyordu diye hatırlıyorum.
  4. neussneuss Üye

Beğenilen Mesajlarınız:
    35
    Windows Server 2003 ve Windows XP için Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 2 Güvenlik Güncelleştirmesi

Kimliği doğrulanmamış uzak bir saldırganın sisteminizin güvenliğini aşmasına ve denetimini ele geçirmesine olanak verebilecek bir güvenlik sorunu saptanmıştır. Microsoft'un bu güncelleştirmesini yükleyerek sisteminizin korunmasına yardımcı olabilirsiniz. Bu güncelleştirmeyi yükledikten sonra sisteminizi yeniden başlatmanız gerekebilir.

Güncellestirme adi ve ayrintililari microsoft.com sitesindeki gibidir.
    güncellestirme tarihi 14.02.2012 olarak gözüküyor. güncellestirmeyi elbette gizleyebilirim ama bunun bana bir faydasi olmaz.
    benim ögrenmek istedigim ayni güncellemeyi neden tekrar tekrar kurdurmasi.!
    gecen aylarda ayni sorunu yasadigimda ayni sürümün tarihi 21.12.2011 idi.
    ya güncellemede sorun var ya da benim .NETFramework 2.0 paketinde.
    ilginiz ve cevaplariniz icin tesekkürler
    Kolay gelsin
  5. neussneuss Üye

Beğenilen Mesajlarınız:
    35
    konuyu kapatabilirsiniz cünkü daha öncede cözülememisti. ne internette ne de microsoft sayfasinda bir cözüm var. sistemimde bir sorun olabilir benim.
    güncellestirmeyi gizli konuma alacagim.
    tesekkürler
  6. SecX Emekli

Beğenilen Mesajlarınız:
    382
    Merhaba,

http://download.microsoft.com/downl...600-9032-E8661E6860A1/MicrosoftFixit50528.msi Buradan ilgili FİxIT i yükleyip sisteminizi yeniden başlatınız. Tekrardan güncelleştirmeleri kontrol edin.Sorun microsoft tarafından kaynaklanmakta. Geçenki güncelleme dosyası ile şu anki farklı yani yeni güncelleştirme dosyasında da bir uyumsuzluk mevcut.

Bu işlemin ardından güncelleştirme kodunu KB2XXXXXX arama motoru veya microsoftta aratıp manuel güncelleme yapınız.
  7. neussneuss Üye

Beğenilen Mesajlarınız:
    35
    Merhaba Kruis
    dedigin islemleri yaptim ama yine ayni güncellemeyi buluyor.
    sizinde dediginiz gibi sorun microsoft kaynakli olabilir.
    Cünkü tüm güncellemeleri yapip ayni güncellemede sorun cikarmasi sadece o güncellemenin hatali olmasindan kaynaklaniyor olabilir.

Sayfayı Paylaş