1. Bilgisayar güvenliği üzerine tartışmaların yer aldığı sitemize hoşgeldiniz.

Hangi Yabancı Dizileri İzliyorsunuz ?

Konusu 'Sohbet' forumundadır ve MoonLight tarafından 19 Şubat 2012 başlatılmıştır.

?

Hangi Yabancı Dizileri İzliyorsunuz?

Merlin oy sayısı 4 40,0%
Doctor Who oy sayısı 3 30,0%
The Walking Dead oy sayısı 4 40,0%
House oy sayısı 1 10,0%
Dexter oy sayısı 1 10,0%
Lost oy sayısı 2 20,0%
Supernatural oy sayısı 3 30,0%
Spartacus oy sayısı 3 30,0%
Two And A Half Men oy sayısı 1 10,0%
The Big Bang Theory oy sayısı 1 10,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. MoonLight Kategori Sorumlusu

Beğenilen Mesajlarınız:
    122
    Merhaba,
    Yaklaşık 2 senedir altyazılı olarak yabancı dizileri izliyorum. Aslında sadece İngilizce'yi biraz olsun dizilerden kaparım diye başladım. Daha sonra tam bir altyazılı yabancı dizi tutkunu oldum. Eminim sizler arasında da bu tür dizileri izleyeniniz vardır. Sizdem istediğim sevdiğiniz dizi yada dizileri ankette oylamanız. Önerdiğiniz dizileride konularıyla beraber konuya mesaj yazarak bildirirseniz sevinirim. Böylece izlemek isteyen arkadaşlar için bir yol göstermiş oluruz.

Sadece aklıma gelenleri ve benim izlediklerimi ekledim. Eklenmesini istedikleriniz varsa konuya cevap yazarak eklenmesini sağlayabilirsiniz. :)

Benim izlediğim ve en beğendiğim diziler; Dexter, Merlin, The Walking Dead, Doctor Who
  2. fedai_cengiz Translate Group

Beğenilen Mesajlarınız:
    59
    The Walking Dead -
    Spartacus -
    Lost İzledim :) ve üçüde bugüne kadar gördüğüm en iyi 3 dizi.Her bölüm Film tadında gerçekten..

Merlin -
    Doctor Who -
    Dexter bu üç diziyi ise izlemeyi düşünüyorum fakat ne zaman başlarım bilmiyorum.. sezon sayısı fazla..

Bu arada how ı meet your mother dizisini koymamışsın.adını doğrumu yazdım emin değilim.
  3. MoonLight Kategori Sorumlusu

Beğenilen Mesajlarınız:
    122
    Dexter ve Merlin'i de mutlaka izle. Emin ol bir kerede 2-3 bölüm izleyeceksin. :) Hafta 1 sezon rahat bitirirsin... How I Met Your Mother'ı da ekliyorum.
  4. t0t0m1C Üye

Beğenilen Mesajlarınız:
    68
    ben prison breakı ızlıodum bıtırdfım mukemmeldi ondan sonra daha izlemedim birde supernatural dizisi hoşuma gıttıde ilk sezonlarını ızlemedıgım ıcın baştan izlemem gerek :D
  5. AlpAytekin Üye

Beğenilen Mesajlarınız:
    7
    Bu liste arasında Supernatural'ı izliyorum. Elimde tüm sezonları alt yazılı olarak var; ama herhangi bir sezonunu komple izlemedim. Karışık olarak izledim. Rahat bir zamanımda izleyeceğim. Bir de eskiden Kingdom Hospital diye bir dizi vardı ATV'de. Onu da severim yabancı dizi olarak.
  6. fedai_cengiz Translate Group

Beğenilen Mesajlarınız:
    59
    prison break i bende biraz izlemiştim :D izlenen ne çok dizi varmış aslında :) Moonlight aslında hepsine az çok baktım zaten yazdıklarının ama izleyemedim :D zaten ilk sırada başlarsam merlin olucak :)
  7. Wild Dragon Forum Sorumlusu

Beğenilen Mesajlarınız:
    133
  8. Lethe Üye

Beğenilen Mesajlarınız:
    0
    Supernatural
    -Kuzenim önerdiğinde 5. sezon bitmişti. Başladığım hafta ilk 5 sezonu bitirdim. Hastasıyım bu dizinin.
    Spartacus Vengeance
    -İlk sezon baş rol oyuncusunun kanser tedavisi ile son bulmasıyla diziyi bırakmıştım. Kansere yenik düşmesi ve ardından gelen ölüm haberi beni bir hayli üzmüştü. Tekrar başladım diyebilirm.
    Game of Thrones
    -Şuana kadar gördüğüm en iyi dizi yapımı diyebilir. Mükemmel bir fantastik ve macera yapımı. Bu dizinin yapımı için inanılmaz derece para harcıyorlar. Gerçekçi olması için çok uğraşıyorlar. Yeşil perde önünde çekip bilgisayar ortamında sahne hazırlamayı çok sevmiyorlar ve gerektiği kadar az yapmaya çalışıyorlar. O kadar ki adamlar bazı kaleleri bile gerçekten taştan tahtadan inşaa etmişler.
    İzlediğim ve önerdiğim diğer diziler: The Walking Dead, Fringe, MisFit, The BigBangTheory, TrueBlood, The Vampire Diaries
  9. fedai_cengiz Translate Group

Beğenilen Mesajlarınız:
    59
    Game of Thrones dizisini izlemeye 2-3 hafta önce başlamıştım fakat nedense hiç hoşuma gitmedi sıkıcı geldi, yaklaşık sezon 1 in 8-9 bölümünü izledim ve o zamana kadar beğenmedim şuan izlemiyorum devamını fakat izleyebilirim bir ihtimal :) spartacus ve walking dead izlemeye devam ediyorum. 2 side bugüne kadar gördüğüm en iyi dizi diyebilirim. görsellik bakımından da öyle.her bölümleri film tadında gerçekten.ALCATRAZ dizisini izliyen var mı daha 1. sezonda ve iyi bir izleyici kitlesi var onu izlemeyi düşünüyorum ,izleyen varsa görüşlerini yazarsa sevinirim:)

Sayfayı Paylaş