1. Bilgisayar güvenliği üzerine tartışmaların yer aldığı sitemize hoşgeldiniz.

İşte Yeni Windows Logosu!

Konusu 'Windows 8' forumundadır ve MoonLight tarafından 18 Şubat 2012 başlatılmıştır.

1. MoonLight Kategori Sorumlusu

Beğenilen Mesajlarınız:
    122

İşte Yeni Windows Logosu!

Microsoft’tan Sam Moreau’nun Blogging Windows sitesinde yaptığı duyuruda, yeni Windows logosunun, Windows 8 Kullanıcı Önizlemesi ile kullanıcıların karşısında olacağını söyledi. Yeni logo, daha önce CNBeta’nın da yayınladığı logonun aynısı…

Microsoft, yeni logonun tasarımı için tasarım şirketi Pentagram’dan yardım almış. Söylenenlere göre Pentagram tasarımcısı Paula Scher, Microsoft’u yeni logo konusunda ikna ederken sadece şunları söylemiş: “Adı Windows olan bir şey için neden bayrak logosu kullanıyorsunuz?”

Sonuçta ortaya, yukarıda gördüğünüz logo çıkmış. Doğruyu söylemek gerekirse, yeni logo, Windows’a (pencere mantığıyla bakıldığında) daha çok yakışıyor. Ama şurası da bir gerçek ki, yıllardır renkli logoya alışan bizler, bu yeni logoya alışmakta biraz güçlük çekeceğiz…

Kaynak: CHIP
    Secret++ bunu beğendi.
  2. ShaiN TRSec Grafiker

Beğenilen Mesajlarınız:
    42
    Hoş olmuş. Kurumsal firmalardan canlı renk içeren bir logo beklemeyin.
  3. Wild Dragon Forum Sorumlusu

Beğenilen Mesajlarınız:
    133
    Windows 8 yenilikleri güzel ama bazı şeyleri kökten değiştirmek alışkanlıkları bozar ve kullanımı zorlaştırır.
    luja bunu beğendi.
  4. Secret++ Üye

Beğenilen Mesajlarınız:
    1
    bence süper olmuş biraz daha esneklik katarlarsa dahada güzel olur
  5. fedai_cengiz Translate Group

Beğenilen Mesajlarınız:
    59
    eh işte diyebileceğim bir logo :) daha iyisi yapılabilirdi gibime geldi :)
  6. MoonLight Kategori Sorumlusu

Beğenilen Mesajlarınız:
    122
    Aynen, katılıyorum. ;) Daha iyisini yapabilirlerdi. Ama koskoca Windows. Vardır bi bildikleri...
  7. RuMad Kategori Sorumlusu

Beğenilen Mesajlarınız:
    43
    Sanki bir bayrağa benziyor. Öyle gözüktü ilk bakışta. Sade ama eski windows logosu gibi farklı şekilli olan pencere kısımları olsaydı bence daha iyi olurdu. Yani düz 4-de.
  8. nevrans Üye

Beğenilen Mesajlarınız:
    20
    Bencede bazı şeyleri değiştirmsi gerek 2 adet win 7 home premıum lisansım var her formattan sonra lisans kodunu yazıyorum etkinleşmiyor telefon hattına yönlendiriyor otomatikman etkinleştirmiyor 10 dakka telefon ile aramada zaman geçiyor bir dünya numaralarla etkinleştirmeye çalışıyorum paramızla rezil oluyoruz formattan sonra lisansı girmişim daha niye bir daha uğraştırıyorsun bu kadar ?
  9. AlpAytekin Üye

Beğenilen Mesajlarınız:
    7

Sizce de haklılık payı yok mu? :)
    Wild Dragon bunu beğendi.
  10. fedai_cengiz Translate Group

Beğenilen Mesajlarınız:
    59
    süper bir resim paylaşımı :) acaba gerçekten öyle olucak mı ? :)
  11. Wild Dragon Forum Sorumlusu

Beğenilen Mesajlarınız:
    133
    ahaha çok iyiymiş :D ama kesinleşen logoyu ben pek beğenmedim, daha da iyi bir iş çıkarılabilir diye düşünüyorum.

Sayfayı Paylaş